Hornuri metalice fi 160 Cot burlan reglabil fi 160 / 0-90 gr

PRET vechi: 188lei
PRET: 131lei - pretul include TVA
Cot de burlan, construit din otel de inalta calitate, reglabil de la 0 la 90 grade. Reprezinta una dintre cele mai buna solutii de racordare a centralei pe lemne, sobei sau a semineului la cosul de fum.
30 cm
160 Ø
160 Ø
Otel
2 mm
Negru
Lemn, Bricheti, Peleti
1000 °C
Vopsea termorezistenta Senotherm
Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, pentru o racordare cat mai usoara in functie de pozitionarea sursei. Mufare usoara, etansa si rapida. Conceput pentru o gama larga de surse de caldura, fiind posibila utilizarea acestuia pentru sistemele din locuinta proprie cat si in domeniul industrial.
600 °C
Cot reglabil 0-90 grade cu usa de vizitare
2 ani
ceramic, caramida, inox
160
0-90 grade
Capac detasabil pentru curatare: DA Cot reglabil de la 0 la 90 de grade, prevazut cu capac de vizitare pentru inspectia si curatarea tronsoanelor ce fac legatura dintre camera de ardere si cosul de fum.Reglabil din trei segmente, cu doua coliere intre acestea , care este strans de un surub.Fiind construit din otel refractar de calitate si grosime mare, reprezinta una dintre solutiile bune de racordare a sobei, centralei sau a semineului la cosul de fum.Poate fi legat la orice unghi si este mufabil la capete, fiind usor de instalat cu ajutorul celor 2 coliere de fixare.
Semineu, Soba, Centrala
Domestic, Industrial
Pentru interior
160
Produsul face parte din gama profesionala si este realizat doar din materiale certificate, multumita carora, acesta inlocuieste cu succes sistemele de racordare flexibile, oferind un sistem de racordare la cosul de fum, trainic si sigur., ce poate fi folosit pe toata perioada de utilizare a sursei.



 

Garantie 2 ani

Garantia este oferita in cazul montajului realizat conform recomandarilor noastre sau de personal autorizat.

PRET vechi: 188lei
PRET: 131lei